Qui som

Entrada Clínica dental Multident
Recepció Clínica dental Multident

Benvinguts a Multident,

som un equip d'especialistes en odontologia moderna en que la nostra filosofia és oferir el millor dels nostres coneixements en benefici dels nostres pacients actuant sempre amb honestedat i transparència intentant que els nostres pacients sempre quedin satisfets; no pensem en ells com a "CLIENTS" sinó com a persones que necessiten dels nostres serveis i la satisfacció és motiu d'orgull per al nostre equip.

Ens preocupem de la qualitat dels materials amb què realitzem els nostres tractaments, així com comptar amb l'equipament i tecnologia més avançats. Garantint així l'eficàcia dels nostres procediments.

Comptem amb un alt percentatge de pacients referits i a més disposem d'enquestes de satisfacció que ens ajuden a millorar el nostre servei.

La confiança dipositada pels nostres pacients en nosaltres és el millor estímul per seguir millorant dia a dia.

La teva satisfacció és la nostra i posem a la teva disposició un equip professional i humà que estarà encantat de resoldre qualsevol dels teus dubtes durant el tractament que iniciïs amb nosaltres.

No només trobaràs en nosaltres una solució als teus problemes bucals sinó també rebràs els millors consells i actuacions per a la cura de les teves dents.

Tot això pot millorar la teva imatge i la teva estètica, perquè el teu somriure i una boca saludable és sinònim de benestar i millora la percepció que els altres tindran de tu.

Equip Clínica dental Multident