Condicions d’ús:

CLÍNICA Multident no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la presenta pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

El website de CLÍNICA Multident pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que CLÍNICA Multident no pot controlar. En CLÍNICA Multident no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de CLÍNICA Multident. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

 

Protecció de dades:

En els supòsits en què per accedir a alguna de les pàgines o serveis de CLÍNICA Multident sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que aquestes podran ser incorporades a un fitxer informatitzat propietat d’aquesta companyia i seran tractades de conformitat amb el que estableix la normativa vigent relativa a la protecció de dades de caràcter personal.

El client consenteix a CLÍNICA Multident expressament, pel lliurament dels mateixos, que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació de servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició en clinica@multident.es oa C / Lleida, 34 baixos 08700 Igualada.

CAT