icones-multident-clinica-dental-31

Tecnologia d’última generació

A Multident disposem dels instruments més punters i l’última tecnologia per oferir als nostres clients els millors tractaments.

SERVEIS

TAC: Radiografies en 3D
PIEZOTOME: Bisturí peça-elèctrica
Làser
RVG: Radiografia digital
Càmera intraoral

Fotografia dental

Considerem imprescindible l’ús de càmeres fotogràfiques professionals per a la majoria dels tractaments que realitzem a la nostra clínica. Apliquem la fotografia a totes les especialitats.

Escàner intraoral 3D

És l’últim i més innovador en odontologia. L’utilitzem per prendre impressions o mesures de la boca dels pacients en innombrables situacions (ortodòncia invisalign, corones, caretes, ponts, implants, fèrules, etc.) sense necessitat d’utilitzar les enutjoses cubetes amb pastes. Per mitjà de vídeo i / o fotografies, reproduïm a la perfecció les dents de manera virtual en 3D. 

Radiografia digital 3D

Disposem de radiologia digital, la qual ens permet realitzar exploracions radiogràfiques generant una desena part de la radiació d’una radiografia oral convencional i minimitzant el màxim el temps d’exposició. Aquesta tecnologia permet correccions, magnificacions, mesuraments, densitometries i contrastos colorimètrics a gran definició ajudant-nos a realitzar un correcte diagnòstic i pla de tractament.

Piezoelèctric per a cirurgia d’alta precisió

És un aparell d’ultrasons d’alta potència. Ens ajuda a realitzar cirurgies molt més conservadores i delicades, millorant el resultat i el postoperatori. Serveix per treballar còmodament sobre teixits durs (os, dents …) sense cap risc de danyar els teixits tous (genives, membranes, etc.) podent treballar en espais molt reduïts.

Tecnologia làser

El làser de Díode serveix per infinitat de tractaments com: gingivectomies, descontaminació de bosses periodontals, endodòncia, frenectomies, escissions, aftes, herpes, úlceres, frenar hemorràgies (hemostàsia), exposar dents incloses, sensibilitat dental, emblanquiment dental, teràpia de el dolor, etc.

Mesura precisa del color

Els espectrofotòmetres són aparells que serveixen per a realitzar el mesurament del color de les diferents parts de les dents o pròtesis amb total precisió. Els utilitzem juntament amb les guies de colors tradicionals, tot i que no té res a veure la percepció del color que té l’ull humà (sent incapaç de percebre infinitat de detalls i variants del color) amb la precisió i perfecció dels espectrofotòmetres digitals.

Llum d’emblanquiment

Ofereix gran varietat d’opcions de tractament que s’adapten a les necessitats de cada pacient. És un sistema d’emblanquiment clínic activat per llum.  És considerada com la millor llum per als tractaments d’emblanquiment en clínica. Aquests productes només poden ser utilitzats per professionals formats i acreditats per a això.

Tecnologia per endodòncies

Com qualsevol tractament, l’endodòncia també ha avançat pel que fa a tecnologia es refereix, així que l’ús de determinats materials com aparells tecnològics que utilitzem de manera rutinària en les endodòncies ens ajudaran a augmentar la taxa d’èxit d’aquests tractaments. Com el motor d’endodòncia rotatòria, localitzador d’àpex digital, termosegellat radicular, endodòncia amb magnificació, radiologia digital i altres.

Gestió i Software avançats

La nostra clínica dental està equipada amb un sofisticat sistema informàtic per mantenir l’historial dels nostres pacients totalment detallat i protegit, així com portar un ordre precís del funcionament d’aquest. Tenim un potent programari per a planificació de tractaments amb implants, tractaments ortodòntics com tractaments restauradors, basats en tecnologia 3D, per intentar aconseguir l’excel·lència dental en tots els tractaments que realitzem.

Demana la teva cita

    SI TENS DUBTES, ESCRIU-NOS!
    Contacta amb nosaltres i parlem del teu cas    * Camps obligatoris

    CAT